Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Nathalie, geboren en getogen in Noord-Holland (1975). Inmiddels woon ik met mijn vriend Leo en onze 2 katten en hond in het mooie Losser (Twente).Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg en heb ik veel facetten binnen dit vak mogen zien, beleven en ervaren. De zorg is erg veranderd de laatste jaren en omdat ik zelf kamp met een chronische depressie en een ernstige vorm van artrose (waardoor mijn linkerknie nu vervangen moet worden), bleek werken binnen de zorg voor mij niet meer haalbaar.

Ik heb veelal gewerkt op plaatsen waar mensen binnen de instelling woonde met geen vooruitzicht meer op naar huis gaan, een verdrietige constatering. Herinneringen zijn soms moeilijk naar boven te halen, door bijvoorbeeld de ziekte van alzheimer, trauma’s uit het verleden of andere oorzaken. Geur is iets wat mensen vaak aan een moment terug doet herinneren. Denk aan het ‘gezellige’ gevoel dat je ervaart wanneer je de geur van een verse appeltaart ruikt, of pannenkoeken. Of de geur van lavendel, die veelal weemoed oproept omdat het herinnert aan een vakantie.

Sinds een aantal jaren ben ik een begenadigd moestuinder, ik geniet er van om met mijn handen in de aarde onkruid te wieden, zaailingen te planten, te oogsten en om op een natuurlijke manier een tuin te vormen en onderhouden. Achter ons huis hebben wij een heerlijke moestuin waar ik vrijwel dagelijks te vinden ben. Vanuit deze liefde is mijn interesse gewekt in kruiden en hun specifieke werking en ben ik aan de studie tot aromatherapeut begonnen. Daarnaast ben ik begonnen met het maken van oliën, tincturen en gedroogde kruiden die de basis vormen voor mijn zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan handcrème, spierzalf, aftershave etc. Alle producten die ik zelf niet kan produceren worden door mij duurzaam ingekocht via eerlijke kanalen. Mijn producten zijn stuk voor stuk biologisch en volledig handgemaakt.

Vragen? Stel ze gerust, heb je de webshop al ontdekt? Hartelijke groet en graag tot ziens, Nathalie Piersma.