Winkelmandje:
0 artikelen
Verzorging
Medisch
Accessoires
Sfeer
Thee
info & voorwaarden

Alle producten van www.goudkruid.nl zijn volledig biologisch en handgemaakt. Alle kruiden, tincturen en etherische oliën zijn van eigen makelij en/of verkregen vanuit eigen moestuin en omgeving. Alle producten gekocht bij goudkruid gebruikt u geheel op eigen risico en met de aankoop aanvaard u alle voorwaarden voor normaal gebruik. Geef uw product nooit zomaar aan 3e voordat u de ingrediënten gelezen heeft. Bij vragen kunt u ten allen tijden contact opnemen met goudkruid.

Goudkruid maakt gebruik van kruiden, bloemen en planten uit eigen tuin en/of de directe omgeving. Omdat deze vers worden gebruikt, bereid en/of gedroogd is de houdbaarheid van de producten die worden verkocht bij Goudkruid, doorgaans 1 jaar, tenzij anders vermeld, dan staat dit apart vermeld zowel op het product als bij de omschrijving in de webwinkel.

Sommige producten zijn seizoensgebonden en de ingrediënten afhankelijk van de bloeitijd van het jaar. Het kan dus voorkomen dat voor sommige producten op=op geldt, omdat er simpelweg geen voorraad van de benodigde ingrediënten aanwezig is. Dit maakt dat in de webshop gedurende het jaar steeds afwisselende producten aanwezig zijn naast het vaste assortiment.

Heeft u twijfels of vragen over een product, in overleg wordt er desgewenst wel eens een proefmonster verstuurd en/of kan worden afgehaald. Test u een nieuw product altijd eerst aan de binnenkant van een elleboog of op uw pols.

Bent, of vertegenwoordigd u een bedrijf en/of wilt u als consument meerdere producten van Goudkruid afnemen, neem hierover dan via het contactformulier contact op alvorens uw bestelling te plaatsen.

Nathalie Piersma © 2018